12V Убодна пила 1×1.5Ah USB

4,590 ден 7,290 ден

BDCJS12S1-QW

Има Залиха

Убодна пила со напон 12V. Доаѓа со 1×1.5Ah батерија и USB кабел за полнење.

Оваа батериска убодна пила има моќност за лесно и прецизно сечење профили, криви и агли. Моќното дејство на моторот и сечилото овозможуваат брзо и прецизно сечење дрво, пластика и метали. Компактна и лесна за маневрирање со ергономски дизајн за зголемена удобност при работа. Активирање со променлива брзина за зголемена контрола и подобар квалитет на сечење. Едноставна промена на сечилото без употреба на дополнителни алати што овозможува лесна и брза прилагодливост на алатот врз работниот материјал. Убодната пила е дел од новиот B&D USB систем чија батерија може да се користи како пренослив полнач за мобилни телефони и таблети.

 
Напон 12 V
Капацитет на батерија 1.5 Ah
Движења во минута 0-2800 spm
Висина на движење 16 mm
Аголно сечење до / °
Сечење во дрво до 52 mm
Сечење во метал до 5 mm
Сечење во PVC до / mm
Сечење на обоени метали до 17 mm
Тежина 1.1 Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm