18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батер. 1.5Ah

8,990 ден 9,690 ден

BHFEA515J-QW

Нема Залиха

Батериска правосмукалка 2 во 1 со интегрирана батерија од 1.5Ah и напон 18V.
Благодарение на сензорот за под интегриран во правосмукалката, автоматски се врши прилагодување на моќноста во зависност од типот на под. Со својата интегрирана батерија од 1,5Ah и двете брзини, правосмукалката има висока моќност за вшмукување на тврди подови и теписи. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси. Транспарентен сад од 500ml лесен за чистење и оддржување-исфрлање на нечистотијата со еден потег. Може да се користи и како рачна правосмукалка која содржи додатоци за да се дофатат тешко достапните места.
// Paste your Google Analytics code here