18V Аголна брусилка 125mm FVA 2x5Ah POWERSTACK

Категорија SKU: DCG409H2T-QW

37.990,00 ден 44.990,00 ден

На залиха

Опис

Аголна брусилка со напон од 18V и дијаметар на диск 125mm, доаѓа со две батерии од најновата технологија POWERSTACK од  5Аh, полнач и куфер. Технологијата на мотор без четки обезбедува подобра енергетска ефикасност што овозможува подолго време на работа и подолг работен век на брусилката. Електронска сопирачка – брзо го запира дискот кога прекинувачот е исклучен, а електронската спојка ја намалува реакцијата на повратен удар во случај на застој.

Поголема моќност и ефикасност со батериите POWERSTACK.

Електронски мек старт за поконтролирано стартување.

Заштитна мрежа која спречува навлегување на прашина во моторот.

Странична рачка во 2 позиции.

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6,471 кг
Димензии (пакет) 44,2 × 33,6 × 16,2 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048806647