Бургија за метал 10/1 10.2mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4943-QZ

6.390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,676 кг
Димензии (пакет) 16,5 × 5 × 4,5 cm
Бренд

EAN: 5035048534946