Бургија за метал 5/1 10.5mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4944-QZ

3.390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,361 кг
Димензии (пакет) 16 × 4,2 × 3,8 cm
Бренд

EAN: 5035048534960