Бургија за метал TITANIUM 6.5mm

Категорија SKU: DT50010-QZ

470,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,026 кг
Димензии (пакет) 17 × 5,5 × 1,5 cm
Бренд

EAN: 5035048535813