Додаток убодна пила MT350 Multievo

Категорија SKU: MTJS1-XJ

1.990,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,66 кг
Димензии (пакет) 13,5 × 9,5 × 18 cm
Технологија

Бренд

EAN: 5035048403044