Куфер за алат плиток Toughsystem DS166

4.990,00 ден

На залиха

Опис

Куфер за алат TOUGHSYSTEM 2.0 со капацитет за товар 50kg и димензии: должина 371mm, ширина 554mm и висина 165mm.

Цврст и компактен дизајн со метален преден дел за зголемување на издржливоста и векот на траење. Можност за заклучување со катанец (не е вклучен) за дополнителна безбедност, а со инсталирање на DEWALT Tracker преку DEWALT Tool Connect може да се следи движењето на куферот. Можност за лесно поврзување на куферот со останатите куфери од програмата Toughsystem . Нивото на заштита IP65 гарантира заштита од прашина и воден млаз, проектиран за да ги издржи најтешките временски услови.

 

 

 

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,19 кг
Димензии (пакет) 54 × 38 × 19 cm
Платформа

Бренд

EAN: 3253561832932