Мобилен куфер со телескопска рачка TSTAK IP54

5,290.00 ден 6,490.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

Мобилен куфер TSTAK со телескопска рачка и ниво на заштита IP54.

Капацитет на товарење од 50 килограми со димензии од 512mm x 512mm x 635mm и длабочина од 435mm. Телескопска рачка и издржливи тркала кои овозможуваат лесен транспорт на тешки алати. Нивото на заштита IP54 овозможува заштита од вода и прашина на алатите. Можност за заклучување со катанец (не е вклучен) за дополнителна безбедност. Над мобилниот куфер можат да се додаваат куфери од програмата TSTAK.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 5.1 кг
Димензии (пакет) 63.5 × 49 × 42.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 3253561833472