Радијатор со масло 1500W

Категории , SKU: BXRA1500E

3.690,00 ден 4.990,00 ден

На залиха

Опис

Прилагодлив термостат: Кога греалката ќе ја достигне избраната температура, се исклучува за да ја одржи температурата стабилна, повторно се вклучува доколку е потребно.
Вграденото контролно светло покажува кога апаратот е жежок.
При случај на прегревање автоматски се исклучува.
Вградената рачка обезбедува лесен транспорт.
Тркалца за лесно движење помеѓу собите.

Моќност 1500W
Димензии 46 x 14 x 54 cm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 9,16 кг
Димензии (пакет) 50,5 × 16 × 55,2 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8432406350052