Аголна брусилка 900W 125mm NVR; куфер + прибор

5,890 ден

BEG220KA5-QS

Нема Залиха

Моќната 900W аголна брусилка ја прави работата лесна, како сечење железо, цевки, камен, плочки и отстранување на корозија. Компактна и удобна за ракување со голема контрола поради мекиот старт на моторот кој го отстранува скокањето при првиот старт. Вградената анти рестарт безбедносна функција ве штити вас и алатот од несакани прекини во напонот. Доаѓа со рачка која се монтира во 3 позиции и клуч за затегање на каменот, куфер за складирање и транспорт, 1 дијамантски диск и 4 дискови за камен.

Влезна моќност 900 W
Дијаметар на диск 125 mm
Навој на вретено M14 /
Број на вртежи 12000 rpm
Тежина 1.8 Kg
Должина / mm
Висина / mm