Аку. дупчалка/одвртувач 18V 2.5Ah + куфер

11,990 ден 13,090 ден

BCD002ME2K-QW

Има Залиха

Напон V
Капацитет на батерија Ah
Механички брзини
Максимален вртежен момент Nm
Број на вртежи rpm
Број на удари bpm
Макс. дупчење во бетон mm
Макс. дупчење во дрво mm
Макс. дупчење во метал mm
Капацитет на стезна глава mm
Тежина Kg
Тежина со батерија Kg
Должина mm
Висина mm
Ширина mm

Двобрзинска дупчалка/одвртувач со мотор од 18V и вртежен момент од 40Nm. Mетална стезна глава погодна за работа со различни типови материјали. Доаѓа со 2 батерии од 2.5Ah, брз 1-часовен полнач и пластичен куфер за транспорт и складирање.