Додаток надувувач глава Multievo

2,790 ден

MTNF9-XJ

Има Залиха

Додаток надувувач глава компактен за Multievo 18V со димензии 17.5 x 13 x 9.5 cm и тежина 500 гр е идеален за надувување гуми и спортска опрема.

Поседува манометар за прикажување на притисокот и PSI за да знаете колку се надувани гумите. Вградениот простор за складирање ги чува двата адаптери безбедни и го елиминира ризикот од нивна загуба.