Кутија организер-модул IP53 FATMAX

1.490,00 ден 1.990,00 ден

На залиха

Опис

STANLEY FATMAX Кутија организер – модул IP53

Целосно проѕирниот капак на организерот обезбедува брз и лесен пристап до складираните делови.
Може безбедно да се нареди врз организаторите на Pro Family.
Отпорен на вода и прашина – за заштита на содржината и безбедно користење на отворено.

(4) Средно плитки отстранливи чаши
(12) Мали плитки отстранливи чаши

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,43 кг
Димензии (пакет) 44,0 × 7,0 × 27,0 cm
Бренд

EAN: 3253561757792