Ножици за жива ограда 500W 50cm 22mm

4,670 ден 5,490 ден

BEHTS301-QS

Има Залиха

Влезна моќност 500 W
Должина на ножот 50 cm
Ширина помеѓу забите 22 mm
Движења на ножот 1850 /min
Кочница на ножот 1 sec
Тежина 2.47 Kg
Должина mm
Висина mm

Ножица за жива ограда со влезна моќност од 500W и должина на нож од 50cm.

Должината на мечот од 50см ја прави идеална за жива ограда со средна големина. Дополнителното сечило на крајот од ножот за жива ограда го зголемува капацитетот на сечење до 35mm.

Прозирен штитник за раката за подобра видливост и секундарна фиксна рачка за подобра контрола и комфорт. Компактниот и ергономски дизајн ја прави ножицата за жива ограда 10% полесна.