Парна пегла 3000W

2,790 ден 3,190 ден

BXIR3000E

Има Залиха

Парна пегла со влезна моќност од 3000W која обезбедува одлични резултати за сите видови ткаенини и облека.

Со помош на засилувањето на пареата до 200g/min и континуираната пареа од 45g/min се овозможува пеглањето да биде брзо и лесно, а истовремено ефикасно да уништи 99,99% од можните вируси и батерии. Поседува керамичка плочка со прецизен врв и систем за заштита. Благодарени на двојниот систем против бигор и функција за самочистење SAVE CLEAN, добивате оптимално одржување на пеглата. Поседува кабел долг 2 метри и функција за прскање на вода.