Рачен миксер 500W

2,490 ден 2,790 ден

BXMX500E

Има Залиха

Рачен миксер со влезна моќност од 500W која овозможува брзо и лесно мешање, матење и месење различни состојки.

Опремен со 2 куки за месење тесто и 2 маталки кои едноставно се отстрануваат за лесно чистење и промена. Миксерот има 5 брзини плус турбо функција за регулирање на саканата брзина и моќност во секое време.

Ергономски дизајн кој е изработен од нерѓосувачки челик и не остава отпечатоци од прсти. Удобен за користење кој се прилагодува на раката на корисникот со мек стисок.