12V DC Правосмукалка за автомобил 370ml

2,690 ден

NVB12AVA-XJ

Има Залиха

Правосмукалка за автомобил со напон од 12V DC и капацитет на сад за прав 370ml.

Ергономски дизајн за удобно користење во сите области на автомобилот. Поседува 12V DC адаптер кој се вклучува во приклучокот за запалка на автомобилот и кабел долг 5 метри кој овозможува лесно маневрирање и чистење вклучувајќи го и багажникот. Правосмукалката вклучува 6 додатоци за чистење.