Бургија за метал 10/1 6.0mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4933-QZ

2.890,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,175 кг
Димензии (пакет) 13 × 2,8 × 2,5 cm
Бренд

EAN: 5035048534809