КНП Клешта за бланкирање 160mm -10 mm VDE 1000V

1,999.00 ден

На залиха

Опис

Клешта за соголување на полна и лицнаста шица со пластична или гумена изолација,
до Ø 5,0 mm или 10 mm² . Лесно прилагодување на потребниот дијаметар со завртка
Изработено од специјален алатен челикт, ковано и калено во масло.

Глава хромирани
Рачки двокомпонентни
VDE тестирани
Тежина 180 гр
Димензии 160 x 57 x 19 mm
Стандард DIN EN 60900 IEC 60900
Во согласност со REACH
Капацитет за соголување 10 mm²
Капацитет за соголување Ø 5,0 mm
AWG 8

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773021933