КНП Клешта за бланкирање 160mm -10 mm

1.299,00 ден

На залиха

Опис

Клешта за соголување на полна и лицнаста шица со пластична или гумена изолација,
до Ø 5,0 mm или 10 mm² . Лесно прилагодување на потребниот дијаметар со завртка
Изработено од специјален алатен челикт, ковано и калено во масло.

Клешти црна атраментизирана
Глава полирана
Рачки пластично обложено
Тежина 131 гр
Димензии 160 x 74 x 12 mm
Во согласност со REACH
Капацитети за соголување 10 mm²
Капацитети за соголување(Ø 5,0 mm
AWG 8

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 4003773033868