Куфер за алат со тркала 1300W 3700 l/h, 10m

Категорија SKU: STST1-80150

4.790,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3,418 кг
Димензии (пакет) 40 × 34,5 × 64,5 cm
Бренд

EAN: 3253561801501