Мобилен куфер со телескопска рачка TOUGHSYSTEM 2.0

10,990.00 ден

На залиха

Опис

Мобилен куфер со телескопска рачка TOUGHSYSTEM 2.0 со ниво на заштита IP65.

Куфер со подобрена ергономска конструкција, со нови и пошироки рачки. Предни метални брави за заклучување и големи тркала за лесно маневрирање и транспорт. Ниво на заштита IP65 кое гарантира отпорност на прашина и воден млаз. Можност за меѓусебно поврзување со помош на интуитивните и лесни за употреба брави на повеќе куфери од системот TOUGHSYSTEM. Со инсталирање на DEWALT Tracker преку DEWALT Tool Connect може да се следи движењето на куферот.

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 10.53 кг
Димензии (пакет) 68.5 × 54.2 × 49 cm
Платформа

Бренд

EAN: 3253561832956