Површинска пумпа за чиста вода 800W 3500 l/h

7,640 ден 8,990 ден

BXGP800XE

Има Залиха

Површинска пумпа со влезна моќност од 800W за пренесување и пумпање чиста вода за рачно и автоматско наводнување на градините. Сигурен и многу издржлив мотор со висока температурна заштита.

Компактен дизајн и обвивка изработена од нерѓосувачки челик отпорен на корозија со интегрирана рачка на врвот на пумпата за удобно носење и транспорт.

Влезна моќност 800 W
Макс. проток на вода 3500 l/h
Макс. висина на испумпување 38 m
Макс. висина на вшмукување 8 m
Максимален притисок 3.8 bar
Можни приклучоци G1
Должина на кабел 1 m
Тежина 7.8 Kg
Должина / mm
Висина / mm