Радијатор со масло 1500W

4,290 ден 4,990 ден

BXRA1500E

Има Залиха

Прилагодлив термостат: Кога греалката ќе ја достигне избраната температура, се исклучува за да ја одржи температурата стабилна, повторно се вклучува доколку е потребно.
Вграденото контролно светло покажува кога апаратот е жежок.
При случај на прегревање автоматски се исклучува.
Вградената рачка обезбедува лесен транспорт.
Тркалца за лесно движење помеѓу собите.

Моќност 1500W
Димензии 46 x 14 x 54 cm

ИЗЛЕЗНА ТОПЛИНА Номинална излезна топлина – Pnom 1,67 kW Минимална излезна топлина (индикативно) – Pmin 0 kW Максимална излезна континуирана топлина – Pmax 2,27 kW ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА При номинална излезна топлина – elmax N/A kW При минимална излезна топлина – elmin N/A kW При “standby” режим – elSB 0 kW ТИП НА РЕГУЛАЦИЈА НА ИЗЛЕЗНА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА Со механички термостат за регулација на собната температура – ДА Со електонска температурна регулација  – НЕ