Чистач на пареа 1300W 5 во 1

4,990 ден

FSMH13E5-QS

Нема Залиха

Чистач на пареа со влезна моќност од 1300W со 5 додатоци и кабел со должина 4 метри. Следи со микро-фибер крпа.

Резервоарот за вода е со капацитет од 380ml и лесно се отстранува и полни со вода, без додатни хемикалии. Чистачот поседува мотор со високи перформанси и е подготвен за употреба за само 30 секунди, а време на работа има 15 минути. Безбеден е за употреба на сите видови подови и можност за вртење од 180° и маневрирање околу мебел и тесни простории. Чистачот на пареа нуди 99,99% заштита од бактерии без употреба на адитиви.