12V Батерија 1.5Ah USB

2,999 ден 3,499 ден

BDCB12B-XJ

Има Залиха

Батерија 1.5Ah од 12V со USB влез и димензии 7x4x10cm. Компактен дизајн, едноставна и лесно пренослива батерија. Може да служи како пренослив полнач за телефон.
preloader