Бургија за метал 5/1 11.0mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4945-QZ

3.690,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,42 кг
Димензии (пакет) 16,5 × 4 × 3,5 cm
Бренд

EAN: 5035048534984