Куфер за батерии со двоен полнач 4A TOUGHSYSTEM

17.990,00 ден 19.990,00 ден

На залиха

Опис

2 x 4 СИМУЛТАНИ ПРИКЛУЧОЦИ ЗА ПОЛНАЧ.
Истовремено полнење со 4 ампери на батерии од 18 /54V/FLEXVOLT (6-12 ah)
IP65 WATERSEAL обезбедува заштита од вода и прашина.
TOUGHSYSTEM CONECTION овозможува лесно поврзување со други TOUGHSYSTEM кутии.

Капацитет на батеријата – 5 Аh
Време на полнеље – 75 минути
Потрошувачка на енергија – 360 W
Висина на производот – 23 см
Тежина на производот – 4 кг
Ширината на производот – 38 см
Должина на производот – 35 см

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,2 кг
Димензии (пакет) 36,5 × 26 × 24,5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 3253561834714