18V Реципрочна пила 1х2,5Ah

8,790 ден

BDCR18E1-QW

Нема Залиха

Напон 18 V
Капацитет на батерија 2 Ah
Движења во минута 0-3000 spm
Висина на движење 22 mm
Аголно сечење до / °
Сечење во дрво до 70 mm
Сечење во метал до 15 mm
Сечење во PVC до 70 mm
Сечење на обоени метали до / mm
Тежина 1.7 Kg
Тежина со батерија / Kg
Должина / mm
Висина / mm
Ширина / mm