За секој предизвик во
Вашиот ДОМ

Изберете ги вашите неопходни апарати или алати и уживајте во секоја домашна обврска со Black+Decker.

НАЈНОВИ ПРОИЗВОДИ

Најпродавани Производи

Купете преку свој профил, директно со картичка и повеќе

Во нашата online продавница купувајте комотно со вашата картичка, платете со фактура или платете со достава до врата.

Само една батерија ви е потребна

Со нас ви е потребна само една батерија за сите апарати кои работат на 18 волти. Ние ви овозможуваме да ги купите апарати без батерија. Тоа ви заштедува пари и напор.

Пролетно чистење со BLACK+DECKER

Сега кога надвор е многу студено, пролетното чистење е многу добра идеја. BLACK+DECKER е вашиот совршен партнер, без разлика дали е тоа исправена правосмукалка, рачна правосмукалка или чистач на пареа. Со нас може да ги обликувате вашата куќа или стан.