Греалка Mica 1500W

4,990 ден 6,490 ден

BXMRA1500E

Има Залиха

Погодна за греење на простории до 15м2.
При случај на прегревање автоматски се исклучува.
Прилагодлив термостат: Кога греалката ќе ја достигне избраната температура, се исклучува за да ја одржи температурата стабилна, повторно се вклучува доколку е потребно.
Вграденото контролно светло покажува кога апаратот е вклучен.
Вградена рачка за лесен транспорт.
Екстремно компактна и лесна за складирање

Моќност 1500W
Димензии 65 x 19,5 x 29 cm

ИЗЛЕЗНА ТОПЛИНА Номинална излезна топлина – Pnom 1,5 kW Минимална излезна топлина (индикативно) – Pmin 0,75 kW Максимална излезна континуирана топлина – Pmax 1,5 kW ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА При номинална излезна топлина – elmax N/A kW При минимална излезна топлина – elmin N/A kW При “standby” режим – elSB 0 kW ТИП НА РЕГУЛАЦИЈА НА ИЗЛЕЗНА СОБНА ТЕМПЕРАТУРА Со механички термостат за регулација на собната температура – ДА Со електонска температурна регулација  –  НЕ