18V Батериска правосмукалка 2 во 1. 1x2Ah

9,990 ден

BHFEA18D1-QW

Има Залиха

18V Батериска правосмукалка 2 во 1 со батерија 2Ah и индикатор за полнење на батеријата.

Висока моќност со две брзини што овозможува флексибилно чистење на под и тепих. Автоматско поставување на соодветна брзина за секој вид на под. Циклонско дејство за отстранување прашина и нечистотии од филтерот, што помага моќта на вшмукување да остане силна со долготрајни врвни перформанси. Транспарентен сад од 500ml лесен за чистење и оддржување-исфрлање на нечистотијата со еден потег. Може да се користи без шипката како рачна правосмукалка.